Beveiligingsproducten nodig? Jouw klus begint hier
Blogs
CONTACT
Product Filter
-
Merken
PC maat
Doornmaat
Voorplaat enkelpunt
Voorplaat meerpunt
Type arm
Type dranger
Montage type
Vergrendelpunten
Type deur
Type schild
Schildbreedte
Type deurbediening
SKG normering
Anti-Kerntrek
Soort toebehoren
Deur gewicht
Filteren
Filter

Driepuntsluiting

Driepuntssluiting, ook wel bekend als een 3 puntssluiting en meerpuntssluiting, is een geavanceerd slotmechanisme dat de veiligheid en beveiliging van woningen, bedrijfspanden en allerlei andere soorten gebouwen naar een hoger niveau tilt. Bij Secuparts vindt u een ruim aanbod driepuntssluitingen, waaronder elektronische motorsloten en solenoidsloten. Daarnaast verkopen wij allerhande toebehoren voor elektrische sloten. Wij bieden u een uitstekende service, hoge kwaliteit en een snelle levering.

Wat is een driepuntssluiting?

Een driepuntssluiting is een vergrendelingssysteem voor deuren dat de deur op drie verschillende punten vergrendelt: boven, midden en onder. In vergelijking met traditionele enkelvoudige sloten biedt een driepuntssluiting aanzienlijk meer beveiliging, waardoor het moeilijker wordt voor onbevoegden om een pand binnen te dringen.

De voordelen van een driepuntssluiting

  • Optimale veiligheid: met drie vergrendelpunten verhoogt een driepuntssluiting aanzienlijk de veiligheid van woningen, bedrijfspanden of instellingen. Het is een effectief afschrikmiddel voor potentiële inbrekers.
  • Eenvoudig in gebruik: ondanks de geavanceerde technologie is een driepuntssluiting gemakkelijk te bedienen. Met één beweging van de sleutel of hendel worden alle drie de punten vergrendeld of ontgrendeld.
  • Ideaal voor voordeuren: driepuntssluiting is een uitstekende keuze voor extra veiligheid en gemoedsrust aan de voordeur van een pand.

Driepuntssluiting vs. traditionele sloten

Een driepuntssluiting is vele malen effectiever dan traditionele enkelvoudige sloten. Terwijl traditionele sloten slechts één punt hebben om te vergrendelen, heeft een driepuntssluiting er wel drie. Dit maakt het bijna onmogelijk voor inbrekers om de deur open te breken.

Uw veiligheid, onze prioriteit

Bij Secuparts begrijpen we het belang van een goede beveiliging in gebouwen. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment driepuntssloten en gerelateerde accessoires om ieder pand zo veilig mogelijk te maken. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, en onze experts staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Elektrische vergrendelingen

Elektrische sloten en vergrendelingen zijn er in diverse soorten en maten. Secuparts heeft voor elke uitdaging een oplossing. Onze elektrische sloten zijn met name geschikt om vanuit een toegangssysteem een deur te kunnen ontgrendelen en vergrendelen. Dat kan motorisch, waarbij de schoten met een motor worden ontgrendeld, of krukgestuurd. Hierbij wordt de kruk bekrachtigd, waarmee u de schoten kunt intrekken. De elektrische sloten zijn toepasbaar bij houten, aluminium en kunststof deuren.

Breed assortiment elektrische sloten

Secuparts heeft een ruim assortiment elektrische vergrendelingen, waaronder sluitplaten, kleefmagneten en elektrische sloten. Ons aanbod bestaat uit diverse soorten elektrische sloten, waardoor we voor iedere behoefte de juiste producten hebben. Kortom: wij hebben alles wat u nodig heeft voor de optimale beveiliging van verschillende soorten gebouwen.

Motorsloten

Motorsloten zijn geavanceerde, elektronische vergrendelingssystemen die gebruikmaken van een motor om deuren te vergrendelen en ontgrendelen. Wanneer geautoriseerde toegang wordt verleend, activeert een elektronisch controlesysteem de motor, die de vergrendeling intrekt of juist laat uitkomen. De sloten zijn ontworpen voor gebruik in zowel residentiële als commerciële omgevingen en bieden een hoge mate van beveiliging en gemak. Bekijk onze motorsloten

Solenoidsloten

Solenoidsloten zijn een specifiek type slotmechanisme dat wordt bediend door elektromagnetische spoel, ook wel een solenoïde genoemd. Dit wordt gebruikt om het vergrendelingsmechanisme in positie te houden. Wanneer elektrische stroom wordt toegepast op de solenoïde, ontstaat er een magnetisch veld dat de bout ontgrendelt, waardoor de deur kan worden geopend. Bekijk onze solenoidsloten

Brinkgrendel

Een brinkgrendel, ook wel bekend als een schuifgrendel of een schuifgrendelslot, is een type vergrendelingssysteem dat wordt toegepast om een deur of een ander soort poort te vergrendelen. Het bestaat uit een metalen staaf of bout die in een beugel of behuizing wordt geschoven om de deur op zijn plaats te houden en te vergrendelen. Het gebruik van een brinkgrendels kan een eenvoudige en effectieve manier zijn om de beveiliging van deuren en poorten te verbeteren. Ze worden vaak gebruikt in combinatie met andere vergrendelingssystemen om een meerlagige beveiliging te creëren. Bekijk onze brinkgrendels

Toepassingsgebieden van 3 puntssluiting

Driepuntssluitingen worden veelal toegepast op buitendeuren, met name voordeuren, van zowel woningen als commerciële gebouwen. Dit type vergrendelingssysteem biedt aanzienlijk verbeterde beveiliging in vergelijking met standaard enkelvoudige sloten en wordt daarom vaak gekozen voor de hoofdtoegang tot gebouwen. Hier zijn enkele veelvoorkomende toepassingen van driepuntssluitingen:

  • Woningen: driepuntssluitingen worden vaak geïnstalleerd op de voordeuren van woningen. Ze bieden extra beveiliging voor bewoners en helpen inbraken te voorkomen.
  • Appartementsgebouwen: in appartementsgebouwen worden driepuntssluitingen gebruikt op de toegangsdeuren tot individuele appartementen om de privacy en veiligheid van de bewoners te waarborgen.
  • Commerciële gebouwen: driepuntssluitingen zijn ideaal voor de vergrendeling van hoofdingangen van commerciële gebouwen, zoals kantoren, winkels en restaurants.
  • Scholen: sommige scholen en onderwijsinstellingen gebruiken driepuntssluitingen op buitendeuren om de toegang tot het gebouw te beperken en de veiligheid van studenten en personeel te waarborgen.
  • Openbare gebouwen: 3 puntssluitingen kunnen ook worden toegepast in openbare gebouwen zoals overheidskantoren, ziekenhuizen en bibliotheken, waar toegangscontrole en beveiliging essentieel zijn.
  • Bedrijfspanden: bedrijven kunnen driepuntssluitingen gebruiken om hun waardevolle voorraad en bedrijfsinformatie te beschermen tegen diefstal en inbraak.

Het plaatsen van een driepuntssluiting

Het correct installeren van een driepuntssluiting is van groot belang om de maximale veiligheid van gebouwen te garanderen. Onze toebehoren voor elektrische sloten helpen u bij het uitvoeren van de installatie. Hierbij heeft u onder andere aansluitkabels nodig. Welk type kabel precies benodigd is, hangt af van het soort driepuntssluiting dat u gekocht heeft. Wij geven u graag advies hieromtrent.

Toekomstbestendige beveiliging

Een driepuntssluiting is niet alleen een investering in de huidige veiligheid van woningen en gebouwen, maar ook in de toekomst. Met de voortdurende innovaties op het gebied van beveiligingstechnologie blijven panden optimaal beschermd tegen steeds geavanceerdere inbraakmethoden.

Secuparts: uw groothandel in beveiligingsproducten

Groothandel Secuparts is hét adres voor een groot assortiment beveiligingsproducten. Wij weten perfect welke producten waar toepasbaar zijn en verkopen zowel losse componenten als sets. Daarbij leveren we onze producten uit voorraad. De snelle levertijden en duidelijke koopomgeving zijn essentiële punten waarom klanten zoals aannemers en installateurs bij ons kopen. Bovendien profiteert u als vaste klant van een gezamenlijke korting bovenop de adviesprijs. Wij streven naar tevreden en terugkerende klanten.

Driepuntssluiting kopen bij Secuparts

Kies voor de ultieme beveiliging van woningen en gebouwen en koop een driepuntssluiting of krukbediende meerpuntssluiting bij Secuparts. Onze producten zijn eenvoudig online te bestellen. Naast een uitstekende service garanderen wij u altijd een snelle levering. Heeft u nog vragen of wilt u advies op maat over onze meerpuntssluiting? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@secuparts.nl. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.

Resultaat 1–16 van de 25 resultaten wordt getoond

Je hebt nu 12 van de 404 producten gezien

Elektrische sloten en vergrendelingen zijn er in diverse soorten en maten. Secuparts heeft voor elke uitdaging een oplossing. We hebben motorsloten, krukgestuurde of solenoidsloten, elektrische sluitplaten, kleefmagneten en grendels om uw project passend te kunnen invullen.

Seo tekst

Body font Roboto - Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Body font Roboto - Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Nieuwsbrief placeholder

Sitemap

Product categorieen

Policy's

Social media

© 2024 Secuparts.nl - Webdesign & ontwikkeling door: Dunico websites en reclame

cartmenuarrow-left
WINKELWAGEN
De winkelwagen is leegTerug naar de winkel
Calculate Shipping